Logo noraniculescu.ro

Podcast

26 iun. 2018

Motivele pentru care mămicile vin la ședințele de consiliere în înțărcare sunt diverse: unele doresc să reducă timpul petrecut la sân, altele doresc să scoată parțial sau total alăptarea de zi, unele mămici își doresc sa suplinească lipsa sânului de noapte cu alt tip de afecțiune, în timp ce alte mămici vor pur și simplu să se pregătească pentru o tranziție lină de la practica alăptării la alte forme de a-și manifesta iubirea și celebra relația cu cel mic. Oricare ar fi motivul tău, te aștept la Cuibul Berzelor pentru a-ți oferi tot sprijinul și ajutorul de care ai nevoie!

11 iun. 2018

Fecare poveste de naștere este unică și importantă, căci atunci când se naște un copil, se naște și o mamă. Mesajul meu către toate proaspetele mămici, și ceea ce îmi doresc să transmit pe parcursul acestui podcast, este că sunt aici să ascult cu o inimă deschisă cum te-ai născut ca mamă.

4 iun. 2018

Fie că planificați sau nu sarcina, nu vă puteti pregati pentru modul în care vă veti simți și nimic nu ar fi mai natural decât să nu știți ce să faceți. Cu toate acestea, exista o formă de sprijin specializat prin educație: Lamaze.