Logo noraniculescu.ro

Belly Casting

Mulajul de maternitate este o sculptură tridimensională a burticii de gravidă al unei femei, devenit un memento ale celor 9 luni de sarcină și a legăturii magice dintre mămică și puiul ei, parte din ea. Inspirat din cultura americană, bellycast-ul (denumit și bellymold) a devenit o experiență și un cadou de nelipsit pentru viitoarea familie, succesul datorându-se în mare parte libertății de a fi personalizat prin pictură, desen, colaj de fotografii, aranjamente florale sau tipografie.

Bellycast-ul se realizează cel mai adesea spre sfârșitul celui de-al treilea trimestru de sarcină - începând cu săptămâna 34, deși se pot face o serie de mulaje pe tot parcursul sarcinii. Acesta este realizat prin pregătirea pielii cu un strat de vaselină sau cu un lubrifiant similar și adăugarea de fașe ghipsate umede pe burtică pentru a produce bellycast-ul. Există posibilitatea de a alege între mulajul de burtică și cel de burtică și sâni, pentru o sculptură completă a trunchiului. Mulajul se fixează în aproximativ 20-30 de minute, iar apoi este nevoie de minim 3 zile pentru uscarea completă a matriței. Procesul de realizare al mulajului propriu-zis durează între 1 oră jumătate - 2 ore, iar tăticul este binevenit să participe la această experiență specială și chiar distractivă! După uscare și șlefuire urmează partea creativă, artistică, veselă, emoționantă.

De ce ți-ai dori să îți faci un BELLYCAST?

  • Amintește în cel mai tangibil, realist și uimitor mod miracolul prin care ai devenit mamă!
  • Poți să îți decorezi mulajul exact așa cum dorești: cele mai populare decorațiuni includ pictura și colajul de fotografii, însă cele mai multe mămici creative găsesc noi și noi modalități de a pune în valore burtica prin mozaic, cristale, aranjamente florale sau design vestimentar!
  • Puteți să creați o experiență specială de cuplu în pregătirea tranziției către familie.
  • Poți să realizezi primele fotografii de nou-născut chiar în mulajul stilizat!
  • Putem petrece mai mult timp împreună spre a ne cunoaște dacă urmează să mă ai ca doula la naștere. Și asta nu e tot! Dacă mă alegi ca doula la naștere, beneficiezi și de un discount de 40% la bellycast!
  • Poți să îl oferi cadou! Fie că vorbim de sora, nașa, vecina sau colega de la birou, bellycast-ul este o idee genială de cadou prin care să te remarci, creând în același timp o amintire de neuitat pentru care părinții îți vor mulțumi pentru totdeauna.
Idei belly casting

Programează o întâlnire